problem with wifi card Atheros ar5b95


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/styllloz/public_html/qa-theme/donut-theme/qa-donut-layer.php on line 274
0 like 0 dislike
9 views
Driver re-installed several times, always the same result:
under load the wifi works as soon as I stop pumping the card dies, just shuts off, despite the fact that I killed it off to save power. The Internet is full of descriptions of this problem but the solutions I found.

Maybe you have had a similar problem? How to solve it?

System: Acer aspire 5742g, Windows 7 Home Basic.
by | 9 views

5 Answers

0 like 0 dislike
>> despite the fact that I killed it off to save power
\r
You took it off, and in terms of power and in the settings of the card?
\r
I have the Atheros noticed glitches only in connection with the release of the sleep card not detected by Windows. Saves only the restart.
by
0 like 0 dislike
I have worse. He is not connected to the router. Despite the fact that the network sees and asks for a password, and then Fig.
by
0 like 0 dislike
by
0 like 0 dislike
Has not solved the problem? All exactly-in-exactly the same laptop, but I have a buggy and no-load...
by
0 like 0 dislike
I unplug a card in the device Manager. After that everything works normally for a while.
by

Related questions

0 like 0 dislike
4 answers
0 like 0 dislike
2 answers
0 like 0 dislike
1 answer
asked Jun 5, 2019 by IgorPie
0 like 0 dislike
1 answer
110,608 questions
257,186 answers
0 comments
28,044 users