Flashing d-link dir-320 for Yota

0 like 0 dislike
7 views
Perform everything exactly as described in the instructions here. In the end, the modem is indeed connected to the network as a young vegnuti in the router (flashes a little blue light). But the Internet still does not appear.

Immediately eliminate some guesswork:
1)the Modem is paid for and works great as tecnotam in the computer.
2)the correct Modem Yota Samsung SWC-U200
3)the correct Router — D-link DIR-320
4)Pereproshivka it exactly correct — because I let the web interface of the router in itself, and boldly declares that he ASUS.
5)the problem Is not in host computer router. Because when I connect to the router by Telnet and try to execute something like ping ya.ru — the result is the same — unknown host.
6)In the output of ifconfig is the interface from which its name hints at wimax. Although incoming/outgoing traffic from it 0/0.

The funny thing is that this is the second router which I'm trying to do this and in the first case, I have everything working great. The truth was that more than six months ago.
Where the dog is buried? Maybe someone faced with the same problem?
by | 7 views

3 Answers

0 like 0 dislike
Though on the official site looked to begin with.
\rftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-320/Firmware/Yota/
by
0 like 0 dislike
go to the forum where you gave the firmware
by
0 like 0 dislike
I had exactly the same story. Fought a week. Then came here
\rwww.4wimax.ru/kontakts/
\r
Gave 1,000 rubles and I decided in 5 minutes.
\r
"Krolowa leads to popadalovo". (smile)
by

Related questions

0 like 0 dislike
4 answers
asked Mar 22, 2019 by andan
0 like 0 dislike
5 answers
asked Mar 21, 2019 by Anonym
0 like 0 dislike
7 answers
0 like 0 dislike
1 answer
0 like 0 dislike
5 answers
110,608 questions
257,186 answers
0 comments
1,120 users